Fietsen, Varen en Overnachten in Giethoorn - Ontdek dit prachtige Waterdorp

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een 3-gangen diner
  • Diverse routebeschrijvingen en voorstellen voor een unieke combinatie van fietsen en varen
  • 1 x rondvaart door Giethoorn van ca. 45 minuten
Prijs: vanaf € 75,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

1 maart - 24 maart : € 75,00 p.p.p.n.
25 maart - 24 april: € 79,00 p.p.p.n.
25 april - 25 juni: € 89,00 p.p.p.n.
25 juni - 31 augustus: € 95,00 p.p.p.n. 
1 september - 30 september: € 89,00 p.p.p.n. 
1 oktober - 31 oktober: € 75,00 p.p.p.n.

Prijs is exclusief:

  • Ecowaterliner
  • Fietshuur (is in het hotel bij te boeken)
  • Lunch en drankjes
  • Toeristenbelasting
  • Entreegelden

Op verlengingsnachten op basis van half pension (dus inclusief diner en ontbijt) geven wij een korting van € 7,50 p.p.p.n.

Toeslag 1-persoonskamer is € 27,50 per kamer per nacht.

De prijzen van dit arrangement is geldig tot en met 31 oktober 2019.

Fietsen en Varen in Giethoorn

Varen, fietsen en wandelen zijn ideale manieren om het gebied van Nationaal park Weerribben Wieden te verkennen. Een combinatie hiervan wordt mogelijk gemaakt door tijdens, voor of na uw wandeling of fietstocht een rit te maken met de EcoWaterLiner. Zo ontdekt u op een fluisterstille manier hoe mooi en divers het Nationaal park Weerribben Wieden is. 

Het programma:

Dag 1: In de loop van de dag kunt u Giethoorn per fiets of per auto al bezoeken. Ontdek de schoonheid van moeder natuur bij De Oude Aarde. De mooiste edelstenen, mineralen en fossielen zijn sinds 1969 verzameld in het museum. Daarna kunt in 't Olde Maat Uus, een 100 jaar oude Gieterse boerderij lekker rondneuzen. Ook Potten­bakker Rhoda is de moeite waard. Ontdek zelf waarom Giethoorn ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd. Uw diner en overnachting is op slechts 10 km van Giethoorn in Art- en Wellnesshotel.

Dag 2: Na een heerlijk ontbijt vertrekt u voor een heerlijke fiets- en vaardag door Nationaal Park Weeribben/Wieden en dorpen als Giethoorn, Blokzijl, Joonen en Sint Jansklooster. U kunt fietsend en varend naar plaatsen waar het onmogelijk is om met de auto te komen. Alles wordt per boot aangevoerd. Bewoners kunnen met de auto NIET bij hun eigen huis komen. De auto moet op de (openbare) parkeerplaats geplaatst worden en per boot kunnen zij naar hun eigen huis varen. Een unieke belevenis.

Het hotel

  Het hotel in De Bult, net boven Steenwijk ligt op slechts 10 km afstand van Giethoorn. Er is een overdekt zwembad met wellness-faciliteiten, gratis wifi en parking aanwezig. In het sfeervolle restaurant met het aangrenzende zonnige terras, kunt u de hele dag terecht voor lunch, diner en allerlei hapjes en drankjes. 

Onze partner

Genieten op de fiets of te voet in Drenthe

In deze fiets- en wandelprovincie is het heerlijk toeven in mooie hotels. Met onze speciale fietsarrangementen en wandelaanbiedingen gaat u van hotel naar hotel. Wij regelen alles voor u dus u kunt van uw welverdiende vakantie genieten. Heerlijk fietsen of te voet de ontdekkingsreis maken en wij brengen uw bagage naar het volgende adres.

Fietsen door Drenthe

Drenthe is natuurlijk Fietsprovincie nummer 1 en heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u als fietsliefhebber op en top van kunt genieten tijdens de speciaal samengestelde fietsvakanties. Laat u inspireren en vraag ons de mogelijkheden om van uw fietsvakantie een onvergetelijke reis te maken.

Gastvrije hotels, lekker eten en uitstekende fietsroutes hebben wij voor u samengesteld in mooie fietsvakanties.

Wandelschoenen aan en stappen maar ...!

Ook de wandelvakanties zijn met grote zorg samengesteld om zo een heerlijke belevenis te voet te maken. Bezoek een van de mooie natuurparken die Drenthe rijk is. En als u na een dag wandelen aan komt bij het volgende hotel en uw bagage is inmiddels gearriveerd checkt u lekker in om te genieten in en rondom het hotel.

Reserveren

Heeft u een passend arrangement gevonden dan kunt u online of telefonisch uw aanvraag indienen en uw wensen uiteraard kenbaar maken. Wij maken graag een passende aanbieding voor u om zo uw fietsvakantie of wandelvakantie onvergetelijk te maken.