2 dagen Fietsen door de Achterhoek - Ontdek de Achterhoek met een mooie fietsroute

Bij dit 2-daags Fietsarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een comfortabele kamer
  • 1x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een 3-gangen tapasmenu
  • Fietsroute voor een mooie tocht door de Achterhoek
  • Lunchpakket voor onderweg 

  Prijs: € 95,00 p.p op basis van een 2-persoonsverblijf in een comfortabele kamer. 
  De prijs is exclusief verblijfsbelasting à € 2,95 p.p.p.n.

  De prijs van dit 2-daags Fietsarrangement in Zutphen is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

De Achterhoek fietsend ontdekken

Altijd al benieuwd geweest naar de Achterhoek? Spring op de fiets en maak met de fietsroute een mooie tocht door de Achterhoek. Tijdens de route kunt u genieten van een lunchpakket. U overnacht tijdens uw verblijf in een comfortabele kamer. De volgende morgen kunt u onder het genot van een uitgebreid ontbijtbuffet bespreken welke route deze dag op de planning staat. 

Fietsen in een schitterende omgeving

Zutphen is het perfecte startpunt voor het maken van een prachtige fietstocht. U ontvangt in het hotel de fietsroute om een mooie tocht te kunnen maken door de Achterhoek en een lunchpakket. Tijdens de fietsroute kunt u genieten van de schitterende natuur, maar ook een bezoek brengen aan de gastvrije steden. Onderweg kunt op ieder willekeurig moment van het heerlijke lunchpakket genieten. 

Genieten van overheerlijke tapas

In het hotel wordt u in de tapasbar in de Gewelvenkelder hartelijk welkom geheten. Er worden verschillende soorten tapas geserveerd. Wist u dat tapas oorspronkelijk uit Spanje komen? Terwijl u geniet van diverse hapjes, bereidt de kok speciaal voor u de lekkerste Spaanse tapas. U kunt kiezen uit 6 koude en 6 warme tapas en 4 kleine nagerechtjes. In een prettige sfeer kunt u samen met uw partner, familie of vrienden onder het genot van heerlijke tapas bijpraten. Een goed glas wijn kan uiteraard niet ontbreken. U wilt het natuurlijk wel zo beleven als de spanjaarden dit doen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • lift
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Zutphen is zeker een bezoekje waard! Het gezellige en sfeervolle hotel ligt midden in het centrum van de eeuwenoude Hanzestad Zutphen. Het interieur vormt een bijzondere combinatie van architectuur en kunst. In het hotel bevinden zich zowel 17e & 18e eeuwse schilderijen als hedendaagse kunst.

Faciliteiten

Het hotel heeft een gezellige lounge, een restaurant voor ontbijt en de trendy Brasserie 6 (voor lunch & diner) met groot verlicht en verwarmd terras en een lift. Daarnaast beschikt het hotel over een bagageservice.

Ligging

Midden in het centrum van de oude Hanzestad Zutphen. Goed bereikbaar en centaal gelegen vanuit de steden Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Op loopafstand vindt u alle bezienswaardigheden, restaurants, terrassen, bijzondere winkels en de IJssel. Een ideaal uitgangspunt voor uw zakelijk evenement of voor een bezoek aan de stad

Omgeving

Zutphen is gelegen op de rand van de Veluwe en Achterhoek. Een ideaal uitgangspunt van een fietstocht langs de vele kastelen in de Achterhoek of de prachtige natuur van de Veluwe. In de omgeving zijn ook diverse wandeltochten uitgezet en kunt u bijvoorbeeld door de uiterwaarden van de IJssel naar het mooie Deventer wandelen. Laat u ook verrassen door het pittoreske Zutphen met haar vele hofjes, straatjes en monumentale gebouwen. Een mooi authentiek centrum.